Joep Onderdelinden
JOEP ONDERDELINDEN


Als er één ding opvalt aan Joep Onderdelinden dan is dat zijn veelzijdigheid. Veel mensen kennen hem vooral als Postbode Siemen uit de populaire tv-serie ZAAI, maar Joep is veel en veel meer. Hij schittert in musicals, toneelstukken en dansvoorstellingen en werkt regelmatig samen, als schrijver en verteller, met gerenommeerde orkesten als het Concertgebouworkest. Vijf jaar geleden maakte hij zijn eerste soloprogramma als cabaretier. Het bleek een gouden greep. "Toon Hermans in pocketformaat" schreef de Volkskrant over zijn derde cabaretvoorstelling NAT!. Afgelopen seizoen was hij samen met Postbode Siemen te zien in zijn nieuwste voorstelling DUS...

Joep's verteltalent is aanstekelijk, zijn anekdotes hilarisch en zijn expressieve lichaam een genot om naar te kijken. Naast zijn acteerwerk was Joep Onderdelinden als tv-presentator te zien van onder meer de programma's Tegen de Klok (NCRV), WVC (VPRO) en De dokter van Bart (BNN). Daarnaast verzorgde hij presentaties voor grote evenementen als CINEKID en het IDFA.

Joep Onderdelinden is inzetbaar als presentator. Ook is het mogelijk (een deel van) zijn voorstelling te boeken, eventueel op maat bewerkt.

VIDEO

Trailer DUS...


DE VERLEIDERS: integriteit in zaken
Soul Brothers
Miss Molly & Me
237 Redenen voor seks
MATZER over de vloer
Joep Onderdelinden
NUHR
Plien & Bianca
Stef Bos
Kim van Zeben
Yentl en de Boer
Matroesjka
Nilg√ľn Yerli
Urgert & van Deudekom
BOS BUSINESS

ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
TEL: 020 - 42 11 221
FAX: 020 - 42 11 222
INFO@BOSBUSINESS.NL

BOS THEATERPRODUCTIES

VOOR HET PUBLIEK
VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP

REPETITIERUIMTE


REPETITIE-, AUDITIE-, TRAININGS-, WORKSHOP-, VERGADER- OF FOTOSTUDIO NODIG?
MEER INFO >>