Nilgün Yerli
NILGÜN YERLI


Nilgün Yerli kwam als tienjarig meisje met haar ouders vanuit Turkije in Nederland wonen. Tijdens haar studie aan de HEAO kwam haar drang naar het podium tot uiting. Ze bleek een rasverteller met een grenzeloze verbeeldingskracht en ontwikkelde zich als cabaretière, columniste, programmamaakster en schrijfster.

De multiculturele samenleving is wat Yerli bezighoudt, evenals haar eigen ervaringen met vooroordelen. Haar levensmotto is: "De wereld is mijn land, de mensheid is mijn familie en de liefde is mijn religie." De liefde. Dat is waar haar laatste programma, Weer met Henk, over gaat. En als het over de liefde gaat, gaat het dus ook over vertrouwen, teleurstelling en vernieuwing.

Vanaf eind november 2013 gaat Yerli de theaters weer in met haar nieuwe programma Onbeperkt Genieten. Wanneer genoot je voor het eerst? Er zijn mensen die zich de eerste keer niet kunnen herinneren. Maar sommigen herinneren zich hun laatste keer niet eens. Wat is genieten? Een gratis kop koffie bij een treinreis? Of luxe nootjes bij een borrel? Of een toetje waarbij de calorieën er niet toe doen? Verzadigd zijn we in genot... Onbeperkt genieten kunnen we... van alles. Maar in hunkering naar het genot voor dat ene warme gevoel van binnen, dat je krijgt als iemand een glimlach op je gezicht tovert.

Onbeperkt Genieten is als besloten voorstelling te boeken.

DE VERLEIDERS: integriteit in zaken
Soul Brothers
Miss Molly & Me
237 Redenen voor seks
MATZER over de vloer
Joep Onderdelinden
NUHR
Plien & Bianca
Stef Bos
Kim van Zeben
Yentl en de Boer
Matroesjka
Nilgün Yerli
Urgert & van Deudekom
BOS BUSINESS

ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
TEL: 020 - 42 11 221
FAX: 020 - 42 11 222
INFO@BOSBUSINESS.NL

BOS THEATERPRODUCTIES

VOOR HET PUBLIEK
VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP

REPETITIERUIMTE


REPETITIE-, AUDITIE-, TRAININGS-, WORKSHOP-, VERGADER- OF FOTOSTUDIO NODIG?
MEER INFO >>