NUHR
NUHR


Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Viggo Waas vormen samen NUHR. De succesvolle cabaretgroep vierde in 2012 maar liefst hun 25-jarige jubileum. In die kwart eeuw is NUHR gestaag geklommen naar een stevige positie aan de top van het Nederlandse cabaret. De voorstellingen die NUHR brengt vallen op door hun theatrale karakter en bieden een spannend samenspel tussen pijnlijke en hilarische grappen, een kritische blik op de maatschappij en persoonlijke schetsen waarin iedereen zich herkent. Met Over de top wonnen de mannen van NUHR in 2004 de Poelifinario, de hoogst mogelijke cabaretonderscheiding.

In de afgelopen jaren hebben zij veel meer gedaan dan cabaret maken. Televisie (Ik hou van Holland, Kopspijkers, Volgende week), radio (Giel Beelen, Edwin Evers), films (LEF, Alles is liefde), cd's (de singles One Day Fly en Dromen), samenwerkingen met andere theatermakers (De Ploeg), op al deze terreinen zijn zij individueel of samen te vinden.

NUHR is op verschillende manieren inzetbaar. Graag overleggen wij met u over de mogelijkheden. Zo kunnen zij als presentatoren uw evenement leiden, aangevuld door een column op maat, een lied, en/of een (kort) cabaretprogramma.

VIDEO

Trailer Het werkt wel


DE VERLEIDERS: integriteit in zaken
Soul Brothers
Miss Molly & Me
237 Redenen voor seks
MATZER over de vloer
Joep Onderdelinden
NUHR
Plien & Bianca
Stef Bos
Kim van Zeben
Yentl en de Boer
Matroesjka
Nilg√ľn Yerli
Urgert & van Deudekom
BOS BUSINESS

ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
TEL: 020 - 42 11 221
FAX: 020 - 42 11 222
INFO@BOSBUSINESS.NL

BOS THEATERPRODUCTIES

VOOR HET PUBLIEK
VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP

REPETITIERUIMTE


REPETITIE-, AUDITIE-, TRAININGS-, WORKSHOP-, VERGADER- OF FOTOSTUDIO NODIG?
MEER INFO >>